ENDELIG! – Kristiansand

ENDELIG!

Førsteomgang var jevn, etter 26 minutter reduserte Sandefjord til 12-11 på straffe, men etter det hadde KRS føringen. Pauseresultatet var 15-11. I andre omgang kom Sandefjord aldri nærmere enn tre mål, og utover omgangen økte vi vår ledelse jevnt og trutt, og til slutt stod det 36-24 på måltavla. Endelig kom vår første seier!

Fædrelandsvennen trekker fram det gode angrepsspillet i andreomgang og Eric Nikolay Jensens åtte mål og bestemannspris i sin dekning av kampen, les mer her: KRS tok sesongens første poeng – fvn.no.

Livedekningen til Håndballforbundet: Live kamp, Kristiansand Topphåndball – Sandefjord | handball.no.

Etter kampen fikk vi også en kommentar fra Tobben angående hans tanker om kampen:

– I dag stod vi sammen, kjempet og spilte med kløkt. Det gjorde at vi klarte å spille lenger angrep, tøffere forsvar og ikke minst kontre inn flere mål. Takk til alle som møtte opp! Ta gjerne med en venn på neste hjemmekamp. Det er alltid godt med seier, men nå skal vi nullstille og være klar neste onsdag borte mot Haslum. Vi gleder oss!

Lørdag 24.10. klokka 16:00 er det klart forneste hjemmekamp i Aquarama, da tar vi imot Kolstad. Billetter er allerede lagt ut for salg, du finner dem her: